Košarica

Kontakt

O tvrtki VIS

VIS je inovativna tvrtka s tradicijom proizvodnje tekstila još od davne 1929. godine. Kao vodeći europski proizvođač tekstilnih i promotekstilnih proizvoda te tkanina od prirodnih i umjetnih vlakana, VIS žarište svoje poslovne filozofije usmjerava na kupca i njegovo zadovoljstvo.
U tvrtki VIS PROMOTEX® Vi ste na prvom mjestu
Kako bismo ispunili želje i potrebe najzahtjevnijih kupaca, naš sustav proizvodnje počiva na suvremenoj tehnologiji za tisak i doradu tkanina. Zahvaljujući investicijama i modernizaciji, cjelokupni proces proizvodnje, od tkanja do gotovog proizvoda, odvija se sukladno najvišim standardima kvalitete i standardima ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.
Dobivate ono što plaćate

Zahvaljujući visokoj kvaliteti proizvoda, uvođenju suvremenih tehnoloških procesa u proizvodnju te orijentiranosti prema kupcu, VIS je danas vodeći proizvođač tekstilnih i promotekstilnih proizvoda, poglavito profesionalnih promotivnih suncobrana diljem Europe. Želja nam je stvoriti svjetski prepoznatljivu tvrtku, nasljednicu stoljetne tradicije varaždinske obrade tkanine te tako postati simbolom Varaždina i Hrvatske.

Osnovne konkurentne prednosti VIS-a očituju se u zaokruženom procesu proizvodnje – od tkanja tkanine do gotovih proizvoda jer upravo taj proces omogućava kontrolu kvalitete nakon svake faze proizvodnje kao i ubrzani proces izrade gotovih proizvoda.

VIS-ov profesionalni suncobran jedan je od najznačajnijih proizvoda u našem prodajnom asortimanu. Modernog dizajna te izrađeni od visokokvalitetnih aluminijskih konstrukcija i „VIS LONG LIFE“ suncobranskih tkanina s visokom razinom zaštite od UV zračenja, VIS-ovi suncobrani predstavljaju idealnu zaštitu od ljetnih vrućina i sunca.

Stav koji donosi rezultate

Vizija VIS-a je postati globalna vodeća tvrtka za proizvodnju promotivnih tekstilnih proizvoda te uvođenje novih standarda u djelatnost proizvodnje tkanina. Želja nam je stvoriti inovativnu i prepoznatljivu kompaniju, nasljednicu stoljetne tradicije varaždinske obrade tkanine te tako postati simbolom Varaždina i Hrvatske.

VIS PROMOTEX d.o.o.

adresa
Adolfa Wisserta 3/a
42000 Varaždin, HRVATSKA
kontakt
+385 42 629 500
IBAN
HR2524020061100724247
Erste&Steiermärkische Bank d.d.
OIB
97213320651
Trgovački sud u Varaždinu
MBS: 070127707
temeljni kapital
132.722,81 €
uplaćen u cijelosti
članovi uprave
Jasmina Tomić
Marijo Bucina
Josip Sanković
Dostavljamo po cijelom svijetu

Uključujući i suncobrane do 4m

Jednostavan povrat unutar 14 dana
100% Sigurna kupnja

Visa / MasterCard / American Express